nüshu als mitjans

On parlen de nüshu?

Aquí trobaràs els mitjans on hem aparegut.

Estic molt contenta de presentar-te aquesta secció on aniré afegint enllaços a diferents pàgines i mitjans on parlen de nüshu.

El Attelier Magazine

El Attelier Magazine parla de moda com a estil de vida donant visibilitat a nous talens, projectes sostenibles, moda i bellesa amb valors i emprenedoria femenina

No pot ser! (TV3)

En Jordi Basté (periodista) presenta el programa No pot ser! on treu a la llum aspectes d’aquesta societat que avança sense fre impulsada per la innovació, les noves tecnologíes i la globalització, fent èmfasi en la necessitat de reconstruir-nos com una civilització més sostenible.

Al capítol del 22 de març de 2020, Made of Plastic, fa visible el volum de plàstics que s’utilitzen i descarten en aquest sistema econòmic. Mostra el recorregut vital d’aquest material en la nostra societat, focalitzant-se en la seva enorme concentració a la Mar Mediterrània i mostrant alternatives al seu ús.

Rezero

Rezero és una fundació privada que dóna llum a idees, normatives i projectes innovadors per a que tots els agents de la societat puguin aproximar-se al Residu Zero en la producció i el consum, sense matèries tòxiques ni productes que quedin sense ús (residus).

Nou Període és una campanya de visibilitazió i denúncia dels problemes associats als productes menstruals d’un sol ús, promoven la utilització de productes menstruals reutilitzables.

Onda Cero Madrid Norte

A Onda Cero fan entrevistes breus a emprenedors per donar a conèixer negocis i projectes de tot el territori espanyol. En aquest cas em van fer una entrevista sobre compreses de tela reutilitzables i alternatives d’higiene menstrual saludable i sostenible. Pots veure la entrevista en vídeo o lleguir-la aquí.

Ràdio Canet

Els 4 cantons

Amb motiu del taller sobre menstruació sostenible i compreses de tela que vaig fer al Casal de Joves de Canet, em van fet una entrevista a l’emisora de ràdio local, dins del programa matinal Els 4 cantons. Et deixo aquí el tall de la mateixa

Tens ganes de fer-me una entrevista? Want to talk about me on your blog or media? T’agradaria que compartissim una estona xerrant i devatint en el teu perfil o espai públic? Pots contactar amb mi omplint el formulari o per algun d’aquests altres canals:

Subscriu-te a la Newsletter

to keep you informed and receive news and offers

La teva cistella
0
WhatsApp