Enviaments a Espanya peninsular gratis partir de 75 €

nüshu als mitjans 

On parlen de nüshu?

Aquí trobaràs els mitjans on hem aparegut.

Estic molt contenta de presentar-te aquesta secció on aniré afegint enllaços a diferents pàgines i mitjans on parlen de nüshu.

El Attelier Magazine

El Attelier Magazine

nüshu ensenya què és la menstruació sostenible amb artesania eco

El Attelier Magazine parla de moda com a estil de vida donant visibilitat a nous talens, projectes sostenibles, moda i bellesa amb valors i emprenedoria femenina

No pot ser! (TV3)

Made of Plastic

En Jordi Basté (periodista) presenta el programa No pot ser! on treu a la llum aspectes d’aquesta societat que avança sense fre impulsada per la innovació, les noves tecnologíes i la globalització, fent èmfasi en la necessitat de reconstruir-nos com una civilització més sostenible.

Al capítol del 22 de març de 2020, Made of Plastic, fa visible el volum de plàstics que s’utilitzen i descarten en aquest sistema econòmic. Mostra el recorregut vital d’aquest material en la nostra societat, focalitzant-se en la seva enorme concentració a la Mar Mediterrània i mostrant alternatives al seu ús.

 

No pot ser TV3
rezero nüshu

Rezero

Nou Període – Productes Menstruals Reutilitzables: més ecològics, saludables i econòmics

Rezero és una fundació privada que dóna llum a idees, normatives i projectes innovadors per a que tots els agents de la societat puguin aproximar-se al Residu Zero en la producció i el consum, sense matèries tòxiques ni productes que quedin sense ús (residus).

Nou Període és una campanya de visibilitazió i denúncia dels problemes associats als productes menstruals d’un sol ús, promoven la utilització de productes menstruals reutilitzables.

 

Vols parlar de nüshu?

Si tens un blog, podcast, pàgina web, pàgina de notícies, canal de youtube o qualsevol altre via de comunicació i vols parlar-hi de nüshu, estic encantada d'escoltar la teva proposta.

+34 607 35 73 87

Horari de consultes de 9:00 a 16:00

hola@nushu.cat

els nostres productes

HIGIENE CORPORAL

LLAR SOSTENIBLE

MATERNITAT I CRIANÇA

Crec que això també pot agradar-te
0