Mes sense plàstics

Apunta't al repte!

Existeix un moviment denominat “juliol sense plàstic”. El coneixes?

El “Juliol sense plàstic” és una iniciativa per conscienciar sobre l’ús excessiu de plàstics i promoure la reducció del seu consum. Es tracta d’una campanya que convida a les persones a comprometre’s a no utilitzar productes plàstics d’un sol ús i buscar alternatives més sostenibles i amigables amb el medi ambient.

En l’evolució humana, hem passat per l’Edat de pedra, la de bronze i ara estem de ple a l’edat de plàstic.

Això del Juliol sense plàstic és una mica un altaveu, un “posar el focus” i “posar consciència” del desastre ambiental que estem fent. Òbviament no és un “al juliol no faig servir plàstic però els altres 11 mesos m’oblido”. Per aquest mateix motiu, he muntat el Repte Mes sense Plàstics.

Mar de plàstics

Durant 31 dies t’enviaré diàriament per mail (curtets i concisos) tips, trucs, alternatives, documentals, receptes diy (fes-t’ho tu mateixa),… per donar-te alternatives a aquest material tan artificial, tan sintètic i que tant perjudica el planeta, als animals, i al nostre cos ja que és ple de disruptors endocrins que alteren els nivells òptims de les nostres hormones.

Espero donar-te informació que no sabies i poder aportar-te més tips i recursos per millorar el teu consum i la teva salut

Moltíssims envasos de plàstics amb gent

Per a rebre aquests correus només cal que deixis les teves dades al formulari que hi ha asota i formaràs part d’aquesta proposta col·laborativa per a reduir els plàstics a les nostres vides.

Apunta’t al repte

Envia les teves dades amb aquest formulari per a rebre tots els correus del repte.

La teva cistella
0
WhatsApp