D’acord amb el que estableix l’Regalmento General de Protecció de Dades 679/2016 de la UE, (RGPDUE), i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dtes i Garanties dels Drets Digitals, (LOPDGDD) Vè. Consenteix que les seves dades siguin recollides i tractades per GEMMA VILALTA. propietària de nushu amb la finalitat de sucribirse a la newsletter de la marca, així com per gestionar les tasques que d’això se’n derivi.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: GEMMA VILALTA propietària de nushu.

Finalitat: L’informem que les dades que ens faciliti a través del formulari serà tractat amb l’exclusiva finalitat de poder-li proporcionar la subscripció a les News.

Legitimació: -El interessat va donar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics.

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió, així com uns altres que pugui tenir reconeguts, tal com es detalla a la informació addicional.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de pirvacidad de la pàgina web: www.nushu.cat

La teva cistella
0
WhatsApp